AenH-in-Guatemala.reismee.nl

Pojom

Hey allemaal!

Zo we zijn in Pojom aangekomen.. We hebben wat foto's van de reis op de site gezet...

Zaterdag vertrokken we om 5 uur vanuit Huehuetenango ('s ochtends) naar San Mateo. We hebben in een minibusje gereisd, ongelofelijk hoeveel mensen er in zo'n busjes passen. Vanuit San Mateo konden we dezelfde dag nog doorreizen naar Pojom. Alleen mochten we toen in een uberlangzame chickenbus. We hadden een enthousiast welkom in Pojom, want alle mensen van Vivir en amor kwamen ons tegemoed. Alleen wij waren zweterig en plakkerig en een beetje moe.. na gedouched te hebben (buiten, want er is geen stromend water binnen) kwamen we weer een beetje tot leven... Nog rondgelopen in het dorp en wat spulletjes gekocht met Ineke, een vrijwilliger uit Belgie.

We zijn vroeg ons bedje in gedoken, want vandaag stond een fikse wandeling door de berpen op het programma.. de 'gidsen' waren jongetjes uit het dorp. Ze zouden alle mooie plaatsjes in de omgeving laten zien. En dat was ook echt zo.. het was prachtig.. heerlijk gezwommen in de Rio.. maar wat een wandeling.. we hebben alle bergen gehad.. haha we hielden het echt niet vol.. We hebben voor de laatste berg even een uurtje stilgezeten, want dat was net 1 bergje door de jungle en offroad teveel... maar het zwemmen was daarna heerlijk! We zijn al lekker bruin geworden, of eigenlijk meer rood!

De mensen zijn aardig en we beginnen morgen met het echte werk! We zijn benieuwd..

xx

Sjoeke

Hallo!!
Wat een heerlijke berichten en mooie foto´s! Fijn dat de reis zo vlot is verlopen en dat jullie zo hartelijk ontvangen zijn. Ben erg benieuwd hoe ´het echte werk´zal zijn! Geniet van alles.
liefs, Sjoeke

lydia

Lieve meiden, wat leuk dat jullie zo hartelijk zijn ontvangen! Maar wat ben je dan moe he! Maar geweldig dat de reis zo goed is gegaan! Ben trots op jullie ! Wat een uitstapje hebben jullie al gemaakt! .....het zal best overweldigend zijn. en ook wel wennen aan de warmte.!! Is het regenseizoen al begonnen? Ben reuze benieuwd hoe het werk zal gaan! Heel veel succes en alle liefs xxxxxjes moesje

Miranda

Hee meiden!

Wat leuk om zo jullie reis te kunnen volgen! Ziet er wel een beetje uit zoals in Ecuador... ;)
Geniet van alles en succes met het werken!

Liefs, Miranda

Gertjan

Hey Meiden!!!
Wat goed dat jullie er zijn! Leuk om te kunnen volgen wat jullie allemaal meemaken! Heerlijk zo'n meertje om te zwemmen. Geniet ervan en hou ons op de hoogte.
XX Gertjan

Adriaan

Mooi daar hoor, geniet ervan! Ben benieuwd hoe het werk daar bevalt en 't werken met de mensen daar.

-XXX-

Jacob en Bren

Ha dames,

Goed te horen dat jullie helemaal gezond en wel op bestemming zijn aangekomen. Take care daar in de jungle en maak er wat moois van. Plaatjes zien er i.e.g. veelbelovend uit. Lies, als je nog een mooie Piranha kan meesmokkelen, doe mij er één dan.

groetjes

opa maassen

Lieve Hilde,
Ik ben met de computer verhuist naar een etage lager en heb nu het uitzicht op de parkeerplaats voor ons huis.
Leuk heb ik jullie primitieve douche gezien en jullie verhaal gelezen. Ik zie er naar uit van je volgende bericht. Doe vooral voorzichtig in dat vreemde land.
Groeten en een pakkerd van mij , je opa

Fam. Otte uit Leusden

Lieve Hilde,

Heel leuk om je verhalen te lezen! En foto's te zien.
Jullie maken echt veel mee!

Hartelijke groeten uit Leusden